Uitreiking Maatwerk Awards 2018 - Proper
17976
post-template-default,single,single-post,postid-17976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Uitreiking Maatwerk Awards 2018

Uitreiking Maatwerk Awards 2018

De allereerste uitreiking van de Maatwerk Awards vond plaats de tijdens de Dutch Design Week ’18. De prijs is door Baars en Bloemhoff in het leven geroepen om het ouderwetse ambacht en liefdevolle vakmanschap te eren en de makers van bijzondere interieur- en meubelprojecten in de spotlights te zetten.

In het volgepakte Broeinest Eindhoven reikte de jury in 5 verschillende categorieën de prijzen uit. Ook het publiek kon zijn stem uitbrengen en zo bepalen naar wie van de 17 finalisten de publieksprijs zou gaan.

De uitreiking was een gedenkwaardige avond met een fantastische finale waarbij Proper met haar project “Sixties aan de Amstel’ de publieksprijs won. Voor ons een bijzondere bekroning van dit markante en unieke project. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft!

Meer over de deelnemers en de uitreiking + filmpje: Uitreiking Maatwerk Awards

Lees hier meer over ‘Sixties aan de Amstel’.