Trapkast - Proper
17770
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17770,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Trapkast

Datum
Categorie
kast, trap
Over dit project

De open trap naar de vide in de slaapkamer was de bewoners een doorn in het oog. Onder de vide was slechts ruimte voor een standaard garderobekast van een meter breed. De rest van de muur naast deze kast bleef over als loze ruimte, onder de trap.

Oplossing was een trapkast op maat. De open trap werd verwijderd en Proper ontwierp en bouwde in plaats daarvan een kastenwand in trapvorm.

De ruimte wordt optimaal benut met deze kast en trap in één. Het deel onder de vide is het hoogst en daarom bij uitstek geschikt als garderobe met hang- en legruimte. De rest van de kasten in trapvorm zijn een combinatie van legruimte en lades. Zelfs achter het kleinste deurtje is nog plek om iets op te bergen.

De deuren van de trap zijn van mdf gefineerd met eiken, in gebroken wit gespoten. Traptreden en trapleuning massief beuken, donkerbruin gebeitst.

 

Peter en Marja:

“Op zoek naar een praktische oplossing voor ons ‘kastruimte probleem’ kwamen we terecht op de website van Proper. We zochten een kast geïntegreerd met een trap naar onze vide. Na het bezoek van Anke aan ons thuis zijn Anke en Martine aan de slag gegaan met een ontwerp. Wij zijn nog 2 keer met hen in overleg gegaan voordat de trapkast op maat door hen bij ons thuis werd geïnstalleerd. Wij hebben de samenwerking als zeer positief en inspirerend ervaren en zijn meer dan uiterst tevreden met het resultaat.”