Trapkast - Proper
Trapkast op maat: loze en ongebruikte ruimte onder de trap wordt overzichtelijke bergruimte.Strak vormgegeven en praktisch ingedeeld. Ook onder uw trap?
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Trapkast

Over dit project

Een oud schoollokaal getransformeerd tot woonhuis: een grote open ruimte, met in hoogte verspringende gedeeltes. Het interieur is een mix van oud en nieuw, van minimalistische industriƫle elementen en warm hout. Centraal in het huis staat het keukenblok met daarachter de trap naar boven. Dit bleek de ideale plek voor een reusachtige kastenwand van 8 meter lang.

Wij maakten de grote wandkast onder de trap. Een plek voor alle huisraad, van een surfplank tot de complete wijnvoorraad, de barbecue en de kampeerspullen. De deuren van de trapkast zijn greeploos, strak friswit en volgen de vorm van de trap. Op de kopse kant van de kastenwand een open kast met vakken, speciaal voor de kids, met vrolijk speelgoed en kleurige boeken.

 

Materiaal: berkenmultiplx met witte toplaag (deuren, boekenkast).

Klant

particulier

Datum
Categorie
interieur, kast, trap