Orion - lamp - Proper
162
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-162,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Orion – lamp

Proper collectie Orion lamp Proper collectie Orion lamp Proper collectie Orion lamp Proper collectie Orion lamp
Proper collecties

Neem voor prijs en verkrijgbaarheid contact op met Proper.

Datum
Categorie
Proper collecties
Over dit project

Geïnspireerd door de vele sterrenbeelden en patronen die je aan de hemel kunt zien tijdens een heldere en donkere nacht is dit lampje ontstaan. Kleine en grote sterren, dwergen en reuzen, zwak en sterk. Lichtjaren van ons verwijderd.
Een klein deel van dit oneindige sterrenstelsel hebben we als patroon gebruikt voor dit lampje. Een mini sterrenstelsel gevat in een rechthoekig blokje. Stralend in je woon- of slaapkamer.
De lampjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: eikenhout of gelamineerd mdf in roze, groen of geel. De lampen worden geleverd met een stofomwonden stroomdraad in een kleur of patroon naar keuze (vraag naar de mogelijkheden).

 

Proper ontwikkelt en produceert ook eigen collecties van meubels en objecten in kleine series en one-offs. Tijdens het ontstaan van onze collecties zijn de artistieke vrijheid en visie belangrijker dan productie en de afzetmogelijkheden. De op zichzelf staande ontwerpen komen tot stand in een creatief onderzoek, waarbij het plezier van het creëeren voorop staat.