Kastenwand met bureau - Proper
17863
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17863,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kastenwand met bureau

Over dit project

Wat voor kleur geldt, geldt net zo goed voor zwart-wit: ‘je moet het wel durven’.

Het grote verschil met kleur is dat zwart-wit in je interieur tijdloos is. Zwart-wit in combinatie met kleuraccenten pakt ook altijd goed uit. Samen met grijs of hout heeft het vaak een chique, klassieke uitstraling.

In dit ontwerp komt alles samen: streng en strak versus licht en luchtig.

Een stoer en ruim bureau, waar je met z’n tweeën aan kan werken. Veel bergruimte voor administratie en printers, zaken die je liever niet in het zicht wilt hebben. Snoeren netjes weggewerkt en stopcontacten op het bureaublad.

De zwarte trapvorm van de gekoppelde blokjes vormt een speels contrast met het bureau en de strakke witte kast. Het bureaublad loopt als een dikke zwarte horizontale streep door in de witte kast en splitst hem in tweeën.

De op kleur gerangschikte boeken en de uitgestalde parafernalia doorbreken het zwart-wit patroon en maken het geheel warm en persoonlijk.

Categorie
kast, tafel